Sakat oyunculardan sevindirici haber

Fenerbahçe, Cumartesi günü sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Uğur, Serdar ve Emre Belözoğlu, Almanya'da omzundan ameliyat olan kaleci Serkan Kırıntılı ile izinli olan Yobo katılmadı. Antrenman öncesinde bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile sahada koşu yapan Serdar Kesimal'ın, daha sonra tesislerde denge antrenmanı gerçekleştirdiği bildirildi. Selçuk Şahin ise takımla birlikte koşu yaptıktan sonra bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı, sahada özel program doğrultusunda çalıştı. İzinli olduğu için sabahki antrenmanda yer almayan Bienvenu ise akşamki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

SAKAT OYUNCULARDAN SEVİNDİRİCİ HABER

Sarı-lacivertli takımda sakat oyunculardan sevindirici haber geldi. Tedavileri süren Mehmet Topuz ile Gökhan Gönül'ün yarınki antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katılacağı, Selçuk'un da durumunun iyi olduğu, Perşembe günü takımla birlikte çalışmalara katılmasının beklendiği açıklandı. Ağrıları devam eden Emre'nin ise ciddi bir durumunun söz konusu olmadığı belirtildi. Sağ ayak bileğindeki yırtık nedeniyle tedavisi süren Serdar Kesimal'ın da tedavisinde gelinen noktanın sevindirici olduğu, milli takım arasının ardından oynanacak Mersin İdmanyurdu maçına yetişmesinin beklendiği bildirildi. Kayseri maçında dizine darbe alan Uğur Boral'ın da önemli bir sakatlığının olmadığı bildirildi.