Kardemir Karabükspor, Orduspor Maçından Umutlu

Kendi sahasında ligin yeni takımlarından Orduspor`u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor maçtan umutlu.

Teknik direktör Yücel İidiz her geçen gün takımlarının daha iyiye gittiğini söyledi.

Trabzon karşısında alınan mağlubiyeti futbolda bu tür sonuçların olabileceğini ama takımının her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten İldiz, ”İlk yarı atak bir futbol sergiledik hatta ilk yarının son dakikalarına doğru kaçırdığımız golü atsaydık sonuç daha farklı olacaktı. Ama bunlar futbolda var. Bazen yüzde yüzlük golleri kaçırıyorsun.`` diyerek şöyle konuştu:
``Biz şimdi kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor maçına hazırlanıyoruz. Takımım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yabancılar hariç diğer futbolcularım bu takıma yeni geldi belli bir adapte olma süresi var. Onlarda artık takım arkadaşlarına alışmaya başladı. Orduspor ligin iyi takımlarından, kaliteli futbolcuları var, biz de önlemimizi ona göre aldık. Bu maçtan sonra milli takım maçı arası var onu iyi değerlendireceğiz.”
Orduspor`un eski takımı olduğu sorusuna ise İldiz, ``Ordu`ya hoş geldin diyoruz. Orada eski dostlarım var. Onları burada en iyi şekilde konuk edeceğiz. Sahayada kazanmak için çıkacağız. Centilmence geçen bir 90 dakika olacak.” dedi.

Sinan ve Şenol`un takımda yerini alamayacağını Deumi`nin de durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Futbolculardan Muhammed Özdin ile Tunuslu futbolcu Rauged ise maça 3 puan için çıkacaklarını belirtti.