Abdullah Avcı: Saraçoğlu’na Kazanma Duygusuyla Gidiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısında kazanma duygusuyla oynayıp galip geleceklerini söyledi.


Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Cumartesi günü karşılaşacakları Fenerbahçe’yi yenecek güçte olduklarını belirtti.
Spor Toto Süper Lig`in 5. haftasında önümüzdeki cumartesi günü gidecekleri Fenerbahçe deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Avcı, şöyle konuştu:
``Dört haftada iki büyük takım karşısında galip geldik ve 10 puan aldık. Bizim için keyifli bir süreç. Bu süreç istikrarın, sürekliliğin ve değişimin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Hafta sonu Fenerbahçe Stadı`nda Fenerbahçe’nin seyircisiz oynama cezasının bitmesi ile birlikte bir spor festivali, futbol şenliğine ortak olmaya gideceğiz. Lider olarak gidiyoruz. Sahadaki seyirci ve televizyon başındaki izleyiciler çok güzel bir maç izleyecekler. Çok keyifli bir hafta sonu bizi bekliyor.``
Şükrü Saraçoğlu’na kazanma duygusuyla gidip nasıl iyi bir takım olduklarını göstermek istediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
``Fenerbahçe uzun zamandır sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Manisa maçına 45 bin kadın ve çocuk seyirci geldi. Çok iyi bir ortam vardı. Şimdi cezası bitti erkekler de gelecek maça ve bu mutlaka artı bir motivasyon sağlayacaktır Fenerbahçe’ye.
Ama biz böyle maçları seviyoruz. Daha önce de Fenerbahçe stadına böyle maçları zaten oynadık. Kazanma duygusuyla gidip nasıl iyi bir takım olduğumuzu oynayarak göstermek istiyoruz. Lider takımız ve Türkiye’nin en önemli takımlarından biri ile oynuyoruz.

Oyuncularımızın motivasyonu tam. Bulunduğumuz yerin sorumlulukları var. Türk futbol liginde tabi ki dalgalanmalar olacak. Önümüzdeki hafta milli takım haftası. Bu maçı galibiyetle kapatıp arayı iyi değerlendirmek istiyoruz.”

WEBO: MAÇIN FAVORİSİ ONLAR
Takımın Kemarunlu oyuncusu Pierre Webo ise zor bir maç oynayacaklarının farkında olduklarını belirterek şöyle devam etti:
``Kendi saha ve seyircisi önünde favori onlar. Bunu kabul ediyoruz fakat kendi kalitemizin de farkındayız. Oraya futbolumuzu oynamaya gideceğiz. Onlar da kendi sahalarında, kendi taraftarları önünde iyi takım olduklarını kanıtlamaya çalışacaklar. Güzel maç olacağını söyleyebilirim.``
Fenerbahçe’nin maça çok motive olarak çıkacağını söyleyen golcü futbolcu, “Belki yüzde iki yüzlük bir motivasyonla çıkacaklar sahaya. Fakat biz de kendi sakin oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Topa sahip olmaya çalışacağız ki bizim en iyi yaptığımız da bu zaten. Güzel futbolumuzu oynamaya çalışacağız.” diye konuştu.