Galatasaray'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 4.

hafta son maçında Eskişehirspor'u 2 - 0 yenerek moral bulan Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı Eskişehirspor maçının ardından çalışmalarına bu sabah basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla başladı.

Yapılan açıklamaya göre, Eskişehirspor karşılaşmasında 90 dakika mücadele eden oyuncular, günü açma – germe ve rejenerasyon çalışmasıyla geçirdiler. Diğer oyuncular ise A2 Takımı ile bir maç yaptı.

A Takım, A2 Takım karşısına Eray – Serkan, Ceyhun, Semih, Çağlar – Aydın, Yekta, Emre, Barış – Sercan, Milan Baros ile çıktı. İkinci yarıda Barış’ın yerine Okan oyuna dâhil oldu.

A2 Takım’da ise Emirhan – Hüseyin, Sadık, Emre, Mert – Uğur, Bilal, Ozan, Erdi – Merthan, İbrahim 11’i vardı.

A Takım, A2 Takım’ı Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım ve Milan Baros’un golleriyle 4-0 mağlup etti.

Eskişehirspor maçında kırmızı kart cezalısı olduğunu için forma giymeyen Fernando Muslera, kalecilerin antrenörü Claudio Taffarel ile yaptığı özel çalışmada yer aldı.

Tedavisi süren Emmanuel Eboue, salon çalışmalarına devam etti. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ayhan Akman, salon çalışması yaptı. Servet Çetin ise saha ve salon çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlıklarına bir günlük aranın ardından 29 Eylül Perşembe sabahı saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.