Denizli Belediyespor, Kırklarelispor Maçı Hazırlığına Başladı

Spor Toto 2.

Lig Kırmızı Grup`ta mücadele eden Denizli Belediyespor, Ünyespor galibiyetinden sonra bir günlük iznin ardından Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladı.

İlk 3 puanın deplasmandan gelmesi, Kırmızı-Beyazlılar’ın moralini yükseltti. Yedi eksikle gidilen deplasmandan alınan galibiyetle Denizli Belediyespor, puan cetvelinde 14. sıradan 9. sıraya yükseldi. Teknik Direktör Yaşar Güngör, Gümüşler Stadı`ndaki haftanın ilk antrenmanında, Ünyespor maçında sergilenen güzel oyun ve galibiyet için futbolcularına teşekkür etti. Güngör, “O maç geride kaldı, şimdi önümüzde Kırklarelispor var. Bu maça kendimizi fizik ve kafa olarak iyi hazırlayalım. Antrenmanlarda iyi çalışalım, çünkü puan aldığımız sürece hep üstlerde oluruz, moralimiz de bozulmaz.” dedi.

Antrenman ısınmayla başlarken oynamayan futbolcular, 10’ar dakikalık iki koşu yaptı. Sahanın üçte ikilik bölümünde yapılan maçla antrenman sona erdi. İzinli Alican ile sakatlıkları devam eden Ali Korkmaz, Selçuk Yıldırım ve Süleyman Olgun antrenmana katılmadı.