Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: Şehirden Yeteri Kadar Destek Alamıyoruz

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Kayserispor olarak maddi anlamda şehirden yeteri kadar destek alamadıklarını açıkladı.

52 locadan sadece 25’inin satışı olduğunu ve bunun yarısını da kulüp yöneticilerinin takıma maddi destek anlamıyla aldıklarını açıkladı.
Kayserispor’un ligin ilk 4 haftasında istediği sonuçları çıkaramadığını dile getiren Oğuz Ortaköylüoğlu, Mersin İdman Yurdu maçıyla çıkış yakalayacaklarını ifade etti. Ortaköylüoğlu, Gaziantepspor ve Fenerbahçe maçında çok iyi futbol oynadıklarını, birinden galibiyetle birinden ise mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti. Fenerbahçe maçında hakem kararları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:
“Fenerbahçe maçı berabere bile sonuçlanabilirdi. Takım olarak istediğimiz golü bulmuş olsaydık galibiyette alabilirdik. Sonuç olarak mağlup olduk. Tabi bu maçta ve öncesindeki maçlarda taraftar desteğini bulamadık. Oysa diğer şehir takımları halktan ciddi destek buluyor. Bu bizim için önemliydi. Şehrin bize maddi destek vermesi gerekiyor.”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını hatırlatan Ortaköylüoğlu, “Başkanımız, maç günlerinde kendisini arayarak loca isteyenlerin olduğu ifadesinde bulundu. Bunun yanlışlığından bahsetti ve herkesin destekte bulunarak bilet almasını, loca tutması gerektiğini vurguladı. Bizim sıkıntılarımıza tercüman oldu. Çünkü 52 locadan sadece 25’ini satabildik. Bunun yarısını da kulüp yöneticileri olarak takıma destek amaçlı biz satın aldık” dedi.