Şaban Miraboğlu: İyi Futbol Oynadık Ama Kötü Sonuç Aldık

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Fenerbahçe karşılaşmasına hakem kararlarının damga vurduğunu ifade ederek, “Rakibimiz karşısında iyi futbol oynadık.

Ama kötü sonuç aldık. Maç istatistiklerine bakıldığında, topla en çok oynayan takım bizdik.” dedi.
Fenerbahçe maçı sonrasında yönetim olarak tesislerde bir araya geldiklerini anlatan Şaban Miraboğlu, maç görüntülerini defalarca izlediklerini söyledi. Miraboğlu, görüntülerde tartışma konusu olan iki pozisyonda penaltı söylemlerinin doğru olduğunu gördüklerini söyledi. Bilica ve Orhan’ın pozisyonlarda elle müdahalesi olduğunu ifade etti. Miraboğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Orhan’ın pozisyonunun çarpma olarak değerlendirebiliriz. Ama kolları açık. Bu çarpma değildir. Bilica’nın pozisyonu yine elle müdahale var. Sonuçta verilmeyen iki penaltı var. Bunun dışında oyuna tempo kazandıran takımımız. Etkili olduğu dakikalarda Fenerbahçeli oyuncular sakatlık gerekçesiyle oyunun durmasını sağladı. Sonuç olarak iyi futbolumuza rağmen kaybettik. Üzgünüz. Bu bir mazeret değil ama maçta verilen kararlarla Kayserispor’un hakkı gasp edilmiştir.” diye konuştu.

Şaban Miraboğlu, takımları ile ilgili öz eleştiride yaparak, “Maalesef iyi oyunumuzda eksik olan son vuruşları iyi yapmaktı. Böyle olunca yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.” dedi.
Miraboğlu, Fenerbahçe maçı ile ilgili yapılan yorumları da yakından takip ettikleri, bu yorumlarda Kayserispor`un iki penaltısının verilmediği yönünde eleştiriler çok fazla olduğuna da dikkat çekti.