Fenerbhaçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Dün akşam Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 1-0 üstünlükle ayrılan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 5.

haftasında, İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden bu sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00`de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda Kayserispor maçının on birinde sahaya çıkan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak, 5`e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Kayserispor maçında sol dizine darbe alan Uğur Boral ile Almanya`da sol omzundan ameliyat olan Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Uğur`un durumu çekilecek MR`dan sonra kesinlik kazanacak. Yine Kayserispor maçında sol ayağına darbe alan Caner Erkin ile sağ üst adalesine darbe alan Orhan Şam ise tedavi ve çalışmalarına tesislerde sürdürdü. Emre Belözoğlu çalışmalarını kendisine uygulanan özel program kapsamında sürdürürken, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin ise çalışmalarınıbireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla sürdürdüler

SARI-LACİVERTLİLER 2 GÜN İZİNLİ 25-26 Eylül tarihlerinde izinli olacak Sarı-lacivertli ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 27 Eylül Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30`da başlayacak antrenman basına kapalı, saat 18.00`de başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA