Karşıyaka Kaybetmeye Devam Ediyor

Bank Asya 1.

Lig`in 3. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor`a 1-0 yenilen Karşıyaka, galibiyete hasret kaldı.

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, maça iyi başladıklarını, pozisyon da bulduklarını, ancak bir çok pozisyonu cömertçe harcadıklarını belirtti. Enteresan bir gol yediklerini ifade eden Kapsal, "Golü yedikten sonra risk alıp öne çıktık. Elazığspor, geriye yaslandı. Hücum için final toplarını atamadık. Ben futbolcularımın hepsine güveniyorum, insan olarak da aslan gibiler, aslan gibi de çalışıyorlar. Bugün boş kaleye, dolu kaleye, karşı karşıya,frikik... Bulduğumuz bütün pozisyonların hepsini kaçırdık. Futbolda böyle günler de var. Skora göre değil, oyuna göre hareket ediyorum. Futbolcularımın sonuna kadar arkasındayım" dedi.

Kapsal, Agbetu`nun oyundan çıkarıldığı sırada taraftarların tepkisinin hatırlatılması üzerine, "Seyirci tepkisi olabilir. Agbetu`nun değiştirilmesini ben öyle uygun gördüm" diye konuştu.

Önlerinde 31 maç daha olduğunu kaydeden Kapsal, "Bu şanssızlık dönecektir. Yeni 19 oyuncumuz var. Daha önceki dönemimde de ilk 7 haftada 2 galibiyetimiz vardı. 8. haftadan sonra ivme kazanmıştık. Puan kaybettiğimiz son 3 maçta da skor olarak geriye düştük" şeklinde konuştu

Karşıyaka`lı futbolcu Özgür Bayer ise yaptığı açıklamada, Kaçırdıkları pozisyonları değerlendirmeleri halinde farklı bir skor elde edeceklerini belirtti. Özgür, "Taraftarlarımız bize olan desteklerini sürdürsünler. Biz kendimize ve takımımıza güveniyoruz" açıklamasında bulundu.

Elazığspor Antrenörü İlker Püren, zorlu Karşıyaka deplasmanından 3 puanla çıktıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmanın yüksek bütçeli ve iyi transferler yapan Karşıyaka ile sınırlı bütçesiyle en iyisini yapmaya çalışan Elazığspor arasında oynandığını belirten Püren, "Rakibimizin gol atamadığı dakikaları avantaj olarak nitelendirirsek, 90 dakika bunu başardık. Maçtan önce Karşıyaka deplasmanından alacağımız belki bir puan sevindirici olacaktı. Futbolcu arkadaşlarım, Osman hocanın maçtanönce kendilerine söylediği biz Elazığsporuz, bir kimliğimiz, bir oyun anlayışımız var ifadelerini boşa çıkartmadılar. İlerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacağız sözüne inandılar ve hakederek kazandılar" dedi

Elazığspor`lu futbolcu Murat Kayalı ise 3 puan almak için İzmir`e geldiklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını, galibiyeti taraftarlarına armağan ettiklerini kaydetti. Elazığspor`lu diğer futbolcu Sinan Özkan ise, "Kazanmak istiyorduk. Başardığımız için çok mutluyuz. Galibiyet Elazığ halkına armağan olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA