Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig`in 4.

haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Florya Metin Oktay Tesisleri`nde Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra üç grup halinde 7`ye 2 top kapma egzersizleri yapan futbolcular, dar alanda iki grup halinde oynanan minyatür kale maçla devam etti. Bu bölümde kaleciler Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin ve Eray İşcan, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdiler. Çalışmaların son bölümde ise şut ve duran top antrenmanı yapıldı. Sabah idmanı, soğumahareketlerinin ardından tamamlandı.

Sağ kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle antrenmanda yer alamayan Emmanuel Eboue, takımdan ayrı salon çalışması yaptı. Sağ diz iç bölgesine aldığı darbe sebebiyle tedavisi süren Fernando Muslera, salon çalışmalarına başladı. Servet Çetin, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Aykut Erçetin ve Çağlar Birinci, takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00`de Florya Metin Oktay Tesisleri`nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA