Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: Yaptığımız Hatanın Bedelini Ödedik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, dün akşam Galatasaray'la oynayıp 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.


Teknik Direktörü İldiz karşılaşmanın ne kadar zorlu geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Galatasaray yeni bir çehreyle sezona başladı. Ancak biz Bank Asya'dan bu yana kendi oyun sistemimizi sahaya yansıtmak ve rakiplerimize kabul ettirmek istiyoruz.'' dedi.

Takım olarak hem 11'e 11 hem de 10 kişi kaldıktan sonra takım olarak iyi mücadele ettiklerini de belirten İldiz, ''Galatasaray'a karşı 10 kişi kalmadan önce, gerekse 10 kişi kaldıktan sonra oyunu forse eden bizdik. Maç boyunca gol aradık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu tür maçlarda küçük de olsa hatalar yapmayacaksınız. Biz onlardan birini yaptık ve galibiyeti kaçırdık. Üzgünüz. Demek ki büyük takımlara böyle küçük hatalar yapmayacaksın." diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un golünü atan Erdem Özgenç, "Güzel bir oyun oynadık. Gereksiz bir hatayla karşılaşmadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Mütevazi bir takımız ancak Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birine karşı çok iyi bir oyun oynadık. Büyük takımlara karşı hata yaparsanız maçlara santra ile başlıyorsunuz." diye konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise "Maç eşit sayılarda oynansaydı güzel bir maç olacaktı. Yaklaşık 80 dakika 35 derecede eksik oynadık. Pozisyonda kalecimizin sakatlığı var ama rakipte bir şey yok. Hakemle hemfikir değilim. Bunlar yetmiyormuş gibi beklemediğimiz bir anda bir gol yedik. Daha sonra penaltı ve eşitlik. Bu sonuçtan ne biz ne de Karabükspor memnun. Kardemir Karabükspor'a, Yücel İldiz'e ve centilmen seyircisine teşekkür ediyorum. Galatasaray teknik direktörü olarak bazı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Hakem pozisyonu öyle gördü ve öyle verdi. Ne yapalım Ama hemfikir değiliz." diye konuştu.