Fenerbahçe, Yunanistan’da Yarın Panathinaikos İle Oynayacak

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Athinaikos'un 95.

kuruluş yılı nedeniyle 23 - 25 Eylül tarihlerinde Atina'da düzenlenecek 4'lü turnuvaya katılmak için bugün Yunanistan’a gidiyor.

Sarı - lacivertli ekip, Athinaikos'un yanı sıra Yunan ekip Panathinaikos ve Sırbistan'dan ZKK Partizan takımlarının yer aldığı turnuvaya katılarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe'nin turnuva kadrosunda Penny Taylor ve Angel McCoughtry haricindeki tüm oyuncuların yer alacağı, bu iki oyuncunun takıma Ekim ayında katılacağı bildirildi.

Sarı - lacivertlilerin, Yunanistan'daki turnuvanın ardından yeni sezon hazırlıkları için BOTAŞ Turnuvası'na katılacağı, Galatasaray ile oynayacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinin ardından da lig ve Avrupa kupaları hazırlıklarını sürdüreceği ifade edildi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın turnuvadaki maç programı şöyle;
Yarın
17.00 Fenerbahçe - Panathinaikos

24 Eylül Cumartesi
17.30 Fenerbahçe - ZKK Partizan

25 Eylül Pazar
19.00 Fenerbahçe - Athinaikos