Ahmet Remzi Öntaş Turnuvası Şampiyonu’nu 3'lü Averaj Belirledi

Nallıhanspor tarafından bu yıl 2.

si düzenlenen Ahmet Remzi Öntaş Turnuvası’nda geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çankaya Üniversitesi şampiyon oldu.
Kadınlar Basketbol 2 Liği takımlarının mücadele ettiği ve Nallıhanspor’un ev sahipliğinde düzenlenen Ahmet Remzi Öntaş Turnuvası’nın şampiyonu üçlü averaj sonunda belirlendi.
19 Eylül 2011 Pazartesi günü oynanan final maçlarında Nesibe Aydın Koleji, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni 74-68 yenerken, Nallıhanspor' da Çankaya Üniversitesi ile oynadığı maçı 69-62 kazandı.
Bu sonuçların ardından üçlü averaj sonunda Çankaya Üniversitesi birinci, Nallıhanspor ikinci, Nesibe Aydın Koleji ise üçüncü oldu.
Maçlardan sonra yapılan ödül töreninde bir açıklama yapan Öntaş İnşaat'ın sahiplerinden Ahmet Öntaş '' Çok zevkli ve mücadeleli maçlara sahne olan bir turnuvayı daha geride bıraktık.Önümüzdeki yıllarda da bu tür organizyanlara ve Nallıhanspor'a desteğimiz devam edecek.'' dedi.
Nallıhan Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdullah Çetinkaya, başta turnuva sponsoru Öntaş İnşaat olmak üzere turnuvaya katılan tüm takımların sporcu ve yöneticilerine teşekkür ettikten sonra '' ilk ciddi hazırlık turnuvamızdı, eksiklerimizi görmemiz açısından iyi oldu.'' dedi.