Zirve Basketbol Takımı Lige Zinde Başlıyor

Gaziantep Primer Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Zirve Üniversitesi basketbol takımı sporcuları Erkekler Basketbol Bölgesel Ligine sağlıklı ve zinde girecek.


Geçtiğimiz aylarda seçmeler yaparak basketbol bursuyla öğrenci alan Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL)’ye katılmaya hazırlanıyor.

Gaziantep’te EBBL’ye katılan ilk üniversite kulübü olarak bir ilki gerçekleştiren üniversite sporcularla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Hazırlıklar öncesinde Gaziantep Özel Primer Hastenesi’nde basketbol oyuncuları sağlık taramasından geçirilirken Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdal Budak ve Primer Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Tanrıtanır testleri yakından takip etti.
Sağlık sponsorlarının Primer Hastanesi olduğunu belirten Erdal Budak, “Bölgenin en donanımlı ve kaliteli hastanelerinden biri olan Primer Hastanesi sporcularımıza destek oluyor. Primer Hastanesi ailesine verdikleri destek için teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Sporculara her zaman destek olduklarını ifade eden Başhekim Uzman Dr. Ahmet Tanrıtanır ise basketbolcuların sadece Zirve Üniversitesi’nin değil Gaziantep’in gururu olacaklarını söyledi. Yapılan kontrollerde basketbolcular kan ve idrar testleri verdikten sonra göz, kulak, burun, boğaz, ortopedi, dahiliye ve genel cerrahi polikliniklerinde muayeneden geçtiler. Akciğer röntgenleri çekilen basketbolcular son olarak eforlu EKG`ye girerek sağlık kontrollerini tamamladılar.