Psg`de Mevlüt`ün Hırsı Teknik Ekibi Sevindirdi

Uzun zamandır kafasını meşgul eden transfer sorununun halledilmesi Mevlüt’ün performansına yansımaya devam ediyor.

Salzburg`la oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında yaptığı şık asistle bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Mevlüt’e teknik direktörünün güveniyse tam.

İki sezon önce Fransa’nın Sochaux takımından Paris Saint Germain`e transfer olan Türk oyuncu Mevlüt Erdinç geçirdiği formsuz sezonun ardından yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Yaz boyunca gündemde olan Rennes’e transfer olacağına dair dedikodulara PSG’de kalarak son veren oyuncu, yeni sezonda ilk 11’in değişmeyeni olmak için var gücüyle çalışıyor.
Transfer olduğu ilk sezon oynadığı 31 maçta 15 gol kaydeden, geçtiğimiz sezon ise 22 maçta 8 kez rakip ağları havalandırmayı başaran Erdinç bu sezon taraftara apayrı bir Mevlüt izlettireceğinden emin olduğunu söyledi.


``TÜRK GİBİ GÜÇLÜ OLMAK``
Mevlüt’ün takımda kalmasını memnuniyetle karşılayan PSG’nin teknik direktörü Leonardo ise Türk oyuncunun bu sezon göstereceği olumlu performanstan emin olduğunu söyledi.
UEFA Avrupa Ligi`nde karşılaştıkları Salzburg maçından sonra soyunma odasında özel olarak tebrik ettiği Erdinç’le tokalaşmasını yorumlayan le10sport.com internet sitesinde yer alan habere göre ise Mevlüt`ün vücut dilinin ``Türk gibi güçlü olmak.`` deyimini tam olarak yansıttığının altı çiziliyor.