İstanbul Büyükşehir Belediyespor-orduspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig`in 3.

haftasında ligin flaş takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı`nda Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin ilk iki haftasında rakiplerini yenerek 6 puan topladıklarını hatırlatarak,bugün lige yeni çıkan, özellikle ön tarafta iyi oyunculara sahip bir takımla oynadıklarını söyledi. Avcı, "Maçın 30. dakikasından dan 90. dakikasına kadar olan bölümü değerlendirirsek, oyunu çevirmek için her şeyi yaptık. Atılan gol, kaçırılan goller, direkten dönen toplar... 60 dakikalık bölüm beni son derece mutluetti. Ligin içinde bunlar var. Bugün sahamızda kazanıp 9 puan yapmak istiyorduk. Bunun için oyuncularım her şeyi denedi, ama olmadı. Önemli değil, 3 gün sonra başka bir mücadele olacak. Yarış hızla devam ediyor. Oyuncularımı 60 dakikalık bölümde gösterdikleri mücadele için tebrik ediyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer Can Sokullu da karşılaşmanın ilk yarım saatinde istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini ancak ikinci yarıda üstün bir oyun ortaya koyduklarına belirtirken, Taner Yalçın ise karşılaşmanın hakemi Koray Gencerler`in, 60. dakikadaki pozisyonda lehlerine penaltı vermesi gerektiğini söyledi. ORDUSPOR CEPHESİ Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Diyadin, "Önemli ve zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Ligin iyi organize olmuş takımına karşı oynadık. Önemli oyuncuları da var zaten. İlk yarı alanları iyi kapatıp ani ataklara çıkmaya çalıştık. Bunda da pozisyonlar bulduk. ilk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Tabi ikinci golü bulamayınca skoru koruma içgüdüsü ve temponun düşmesi sonucunda pozisyon verebileceğimizi biliyorduk. Zaten bireyselhatadan verdiğimiz pozisyon sonucunda maçı berabere tamamladık. Ama maçın geneline baktığımız zaman hakkı beraberlikti" diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu Emmanuel Culio da galip gelebilecekleri bir maç oynadıklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Kaynak: İHA