İstanbul Büyükşehir Belediye De Orduspor Da Sonuçtan Memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı, ``Bugün sahamızda kazanıp 9 puan yapmak istiyorduk. Bunun için oyuncularım her şeyi denedi, ama olmadı.`` dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan başarılı teknik adam, ligin ilk iki haftasında rakiplerini yenerek 6 puan topladıklarını belirterek, Orduspor`u da yenip 3`te 3 yapmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Avcı, Orduspor`un lige yeni çıkan bir ekip olmasına rağmen değişen ve güçlenen bir takım olduğunu da belirterek, şöyle konuştu:
``Orduspor özellikle ön tarafta iyi oyunculara sahip bir takım. Maçın İlk 30 dakikasında bizi çok rahatsız ettiler. Ama 30. dakikadan 90. dakikaya kadar olan bölümü değerlendirirsek, oyunu çevirmek için her şeyi yaptık. Atılan gol, kaçırılan goller, direkten dönen toplar. 60 dakikalık bölüm beni son derece mutlu etti. Ligin içinde bunlar var. Kazanma adına oyuncularım her şeyi denedi, ama olmadı. Önemli değil, 3 gün sonra başka bir mücadele olacak. Yarış hızla devam ediyor. Oyuncularımı 60 dakikalık bölümde gösterdikleri mücadele için tebrik ediyorum.``
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer Can Sokullu da karşılaşmanın ilk yarım saatinde istedikleri gibi oynayamadıklarını, ikinci yarıda ise çok iyi mücadele ettiklerini belirtirken, ``Galip gelip 3`te 3 yapmak istiyorduk, ama olmadı`` dedi.

Taner Yalçın ise karşılaşmanın hakemi Koray Gencerler`in, 61. dakikadaki pozisyonda lehlerine penaltı vermesi gerektiğini iddia etti.


ORDUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DİYADİN: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
İstanbul Büyükşehir Belediyespor`un ligin iyi organize olan takımlarından biri olduğunu dile getiren Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

İlk iki maçını kazanan ve ligin önemli takımlarından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Diyadin, ``Önemli ve zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Ligin iyi organize olmuş, işini ezbere yapmayan güçlü bir takımına karşı oynadık. Önemli oyuncuları da var zaten. İlk yarı alanları iyi kapatıp ani ataklara çıkmaya çalıştık. Bunda da pozisyonlar bulduk, öne de geçtik. ilk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Tabi ikinci golü bulamayınca skoru koruma içgüdüsü ve temponun düşmesi sonucunda pozisyon verdik, gol de yedik. Zaten maçın geneline baktığımız zaman hakkı beraberlikti.`` diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu Culio ile Garcia ise iyi oynadıklarını, kazanamadıkları iç de üzgün olduklarını söylediler.