Beşiktaş'ın Eski Yöneticisi Celalettin Kolot: Demirören'in Başkanlığı Fiyaskodur

Eski Beşiktaş yöneticisi Celalettin Kolot, Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanlığının tamamen fiyasko olduğunu söylerken, Metin Keçeli'nin de görevini yerine getiremediğini iddia etti.


''Yıldırım Demirören'in başkanlığı fiyaskodur.'' diyen Başkan Demirören, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanlığını ve kulüpler birliği başkanlığına seçilmesini değerlendirirken, "Yıldırım Demirören Kulüpler Birliği başkanlığına en uygun adaydı. Kulüpler birliği çokta etkili bir şey değildir. Bu işi yapabilir. Demirören'e destek vermemin sebebi Beşiktaş kulübündeki yönetimiyle alakası yoktur. Kulüp başkanlığı tamamen fiyaskodur. Çünkü kulübü 30 milyon dolar borçla alıp 40 milyon dolar daha borca sokmuştur." dedi.


BEŞİKTAŞ 2. SINIF PORTEKİZ TAKIMI OLMUŞ
Beşiktaş'ın oynadığı futbolu değerlendiren Kolot, "Beşiktaş son haliyle tam bir ikinci sınıf Portekiz takımı olmuş. Takımın birinci dili Portekizce. Taraftarlar Quaresma'yı çok seviyor. O da iyi show yapıyor. Ama bu şekilde takım ilerlemez. Önümüzdeki maçlarda Beşiktaş sıkıntı yaşar. Beşiktaş bu oyun sistemiyle Bursaspor karşısında zorlanır." dedi.

Futbolda yaşanan gelişmelerden sonra futbolun etkili olmayacağını söyleyen Kolot, "Bu seneki futbol çok da etkili olmayacak. Çocuğun eline oyuncak şeker verir gibi hergün yeni bir karar uygulamaya sokuyorlar. Oynanan futboldan hiçbir şekilde lezzet alamıyorum ve beni tatmin etmiyor. Sonuç olarak futbolu iyi görmüyorum." dedi.


DEMİRÖREN, ADALI VE HAVUTÇU'YA DESTEK OLMADI
Celalettin Kolot, Yıldırım Demirören'in tutuklu bulunan Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'ya sahip çıkmadığını da iddia ederek, "Fenerbahçe'ye taraftarlarından ve kendi camiasından gelen destek Beşiktaş'ta olmamıştır. Taraftarda çok iyi davranmadı. Metris'e gidenlerin arkasından 'Aklan öyle gel' diye bağırmaları bunun açık örneğidir. Yıldırım Demirören, ne Serdal Adalı, ne de Tayfur Havutçu hakkında hiç konuşmadı. Tek laf etmedi kamuoyunun önünde, sahip çıkmadı." dedi.


METİN KEÇELİ GÖREVİNİ YERİNE GETİREMİYOR
Celalettin Kolot, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sinan Vardar'ın istifa etmesi gerektiğini söylemiş ve Sinan Vardar'ın bir kaç gün sonra istifa ettiği açıklanmıştı.
Kolot bu seferde ikinci başkan Metin Keçeli'nin görevini yerine getiremediğini söylerken, "Görevinden ayrılmasını istediğim yönetici ikinci başkan Metin Keçeli'dir. Çünkü görevini iyi yerine getiremiyor. Seçimlerden 15 gün önce Yıldırım Demirören tarihin en kötü başkanı derken onun listesinde yer alması bendeki yerini yitirdi. Şan Ökten'in öldüğü kazada yaralı olan ve kahraman bir Beşiktaş gazisi iken gözümdeki değerini yitirdi." diyerek sözlerini tamamladı.