Ahmet Çakar'dan canlı yayın bombaları

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar "Beşiktaş'ı bir Portekiz mafyası idare ediyor. Queresma belli ki orada hocayı kucağına almış ne derse onu yapıyor." dedi.

Beyaz Tv ekranlarında Göktuğ Sevinçli'nin modere ettiği "Ve gol" dün akşam Galatasaray eski başkanı Alp Yalman'ı konuk etti. Galatasaray'ın Manchester United maçında şike yaptığı iddiasından sonra eski hakem ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, o dönem Galatasaray'ın futbol şube sorumluluğunu yapan Alp Yalman'la canlı yayında yüzleşti.

BÖYLE BİR ŞEY YOK
İddiasını yineleyen Ahmet Çakar, Sami Çölgeçen'in kendisine anlattıklarının doğruluğunu Alp Yalman'a sordu. Alp Yalman, Sami Çölgeçen'i palavracılık ve boşboğazlıkla suçlarken "Sizi temin ederim ki herhangi bir hakeme para verilmiş olması. Sami Çölgeçen'in bunları neden söylediğini bilmiyorum. Tahminim biraz boşboğazlık yapmış. Evet hakemi etkilemeye çalıştık ama iyi davranarak, iyi yere götürerek, iyi sohbet ederek, iyi yemek yedirerek tabii ki yaptık. Sami Çölgeçen ile uzun süredir görüşmüyorum. Benim başkası adına bir cevap verme hakkım yok. Belki size anlattığında bir şok geçirmiştir." dedi.

Ahmet Çakar'dan canlı yayın bombaları

Ahmet Çakar'dan canlı yayın bombaları

Ahmet Çakar'dan canlı yayın bombaları

SAMİ ÇÖLGEÇEN'İ TANIMAMIŞSIN

Sami Çölgeçen bunları söylemiş olabilir. Sami Çölgeçen'in söyledikleri ile olanlar arasında hiç bir bağlantı yok. Roethlisberger 'den o yönde bir talep gelmedi. Böyle bir şey kesinlikle olmadı." dedi. Ahmet Çakar ise "Benim tanıdığım Sami Çölgeçen palavracı bir insan değildir "dedi. Alp Yalman'ın bu sözlere ise yanıtı ilginç oldu "O zaman Sami Çölgeçen'i tanımıyorsunuz demektir. Benim yanımda Sami Çölgeçen size anlattıklarının hiç birisini bana anlatmadı."

ULUSOY'U YERDEN YERE VURDU

Programda Ahmet Çakar, Haluk Ulusoy'un federasyon başkanlığı yaptığı dönemi sert sözlerle eleştirerek "Türkiye'de hakemlerin ve futbolun kirlendiği en önemli dönem Haluk Ulusoy dönemidir. Bu dönemde hakemlikte, Türk futbolu da kirlendi ve mafya bulaşmasının olduğu dönem bu dönemdir. Bir zamanlar Türkiye Futbol Federasyonu Kurtlar Vadisi'nin stüdyosu gibiydi. Mehmet Ali Yılmaz Karadenizli, Güneydoğulu kürt kökenli Celal Doğan seçimlere girecekler. 2'sine bağlı özel abilerin silahlı kuvvetleri Ankara'da ki otelde düzinelerce dolaşıyordu. 20-25 yaşındaki çocuklar babası yaşındaki çocuklara bellerindeki silahı gösteriyorlardı.

BEŞİKTAŞ'TA DİSİPLİNSİZLİK VAR

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısında ortaya koyduğu futbolu da eleştiren Ahmet Çakar "Galatasaray için ne söylüyorsam Beşiktaş için daha beterini söylerim. Beşiktaş'ta inanılmaz bir disiplinsizlik var, başıbozukluk var. Bakıyorsunuz Quaresma'ya, Allah insan üstü yetenekler vermiş ama bir defa insan doğru orta yapar. Çok yetenekli bir oyuncu." dedi.

QUERESMA HOCAYI KUCAĞINA ALMIŞ

Beşiktaş'ın kötü futbol oynadığını dile getiren Çakar "Beşiktaş SOS veriyor. Çok açık konuşuyorum.. Bir Portekiz mafyası orayı idare ediyor. Quaresma belli ki orada hocayı kucağına almış ne derse onu yapıyor." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE