Galatasaray, Millilerden Yoksun Çalıştı

Ülker İdman Raporu: 2 Eylül 2011 Cuma

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.


Teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde bir araya gelen oyuncular, yaklaşık 1 saat 20 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdiler.

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda 5’e 2 top kapma egzersizleriyle başlayan çalışmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Son bölümündeki şut egzersizlerini takiben yapılan soğuma hareketlerinin ardından antrenman sona erdi.

İdmana Türkiye A Milli Takımı`nda yer alan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Türkiye Ümit Milli Takımı`ndaki Emre Çolak, İsveç Milli Takımı`na davet edilen Johan Elmander ve Çek Cumhuriyeti Milli Takımı`na çağrılan Milan Baros katılmadı.

Ukrayna Milli Takımı ile yapılacak dostluk maçı için Uruguay Milli Takımı aday kadrosunda bulunan Fernando Muslera da antrenmanda yer alamadı.

Pendikspor maçında ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle Aydın Yılmaz ve sağ ayak beşinci parmak tarak kemiğinde ödem meydana gelen Semih Kaya antrenmanlarına takımdan ayrı olarak salonda yaptığı çalışmalarla devam etti.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.