Attığı gole köpek gibi sevindi

Samsun'a 35 metreden attığı golle izleyenleri büyüleyen Felipe Melo, sevinciyle lakabını aldığı “Pitbull köpeği”ni taklit etti. Sambacı, “Oğlum da bana 'Pitbull' der” diye konuştu.

CİM-BOM’UN Juventus’tan kiraladığı Felipe Melo, dün gece Samsunspor’a öyle bir gol attı ki uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi... İstanbul Belediye maçındaki tutuk futboluyla eleştirilerin odağı olan Brezilyalı yıldız, karşılaşmanın 18. dakikasında Selçuk’un endirek atıştan önüne bıraktığı topta inanılmaz bir gol attı. Yaklaşık 35 metreden topa harika vuran Sambacı’nın füzesine kaleci Ahmet Şahin tüm çabasına rağmen müdahale edemedi. Top ağlarla buluştuğunda Brezilyalı ön libero gibi Galatasaray tribünleri de büyük bir sevinç yaşadı.

Ancak Sambacının iki eli ve dizlerini yere koyarak başını sağa sola sallayarak gol sevincini yaşaması dikkat çekti. Tribündeki taraftarların ne yaptığını anlamaya çalıştığı Melo’nun lakabını aldığı “Pitbull Köpeği’ni sevinciyle taklit ettiği ortaya çıktı. Brezilyalı’nın yaptığı bu ilginç gol sevincine daha sonra Kazım ve Eboue, Samba dansıyla katıldı. Melo, arkadaşlarıyla sevindikten sonra özel olarak Fatih Tedim’e gitmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Brezilyalı futbolcu, maç sonrası “İlk geldiğimde ‘pitbull’ diye adlandırdım. Oğlum da evde bana hep ‘pitbull’ diyordu. Ben de gol atarsam böyle bir sevinç planlamıştım. Öncelikle Allah’a şükrediyorum. Önemli olan takımın galibiyeti. İlerde gol atarsam bu sevinci kullanabilirim” dedi.

Ellerim küçük başarım büyük

BELEDİYE maçında yediği golde ellerinin küçük olduğu eleştirisi yapılan kaleci Muslera, “Bu tür sözleri umursamıyorum. Bu ellerle çok büyük başarılara imza attığımı biliyorum. Bunları kafama takmıyorum” diye konuştu.