Adnan Aybaba, canlı yayında az daha küfür ediyordu

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programı ilginç anlara ve sözlere sahne oldu.

Galatasaray-Samsunspor maçının ardından, her iki tarafın performansını değerlendirilirken, söz dönüp dolaşıp twitter'de yayınlanan hakaretlere gelince, Adnan Aybaba canlı yayında az daha küfür ediyordu.

Adnan Aybaba, canlı yayında az daha küfür ediyordu

Ve gol programına gönderilen küfür içerikli mesajlar üzerine devreye giren moderatör Göktuğ Sevinçli, "Evinizde oturup tatlı tatlı o şeyle mesaj geçerken, ana-avrat okuyorsunuz ya, iki gün sonra kapınıza gelip sizi hakaretten içeri alırsa" dedi.

Twitter'ı eleştiren Adnan Aybaba ise "Bu twitter çıktı adamlıkta bozuldu." dedi. Ahmet Çakar kendisine Twitter üzerinde bir çok küfürlü mesaj geldiğini ifade ederek "2011 yılı dünyasında yaşıyoruz. Bu fazla büyütülmemeli. Adam bana küfür ana-avrat küfür ediyorsa ve ben bunu duyuyorsam, bunu SMS ile bana yollaması beni fazla üzmez. Bunu da ağır eleştiri olarak algılarım. Biz umuma açığız" dedi.

İzleyicilere seslenen Ahmet Çakar "Beyler mümkün olduğu kadar küfür etmeyin. Ediyorsanız da ben kendi adıma söylüyorum, benden size hukuki sıkıntı gelmez. Etmemekte fayda var, benim umurumda değil çünkü alışığım ben." dedi.

Bu sözler üzerine Rasim Ozan Kütahyalı Adnan Aybaba'ya "Adnan Aybaba'ya küfür serbest mi?" deyince, Adnan Aybaba bir anda çıldırdı. Canlı yayında "Bana orada küfür edenin ta.. şimdi" diyen Adnan Aybaba kendine son anda hakim oldu. Rasim Ozan Kütahyalı ise Aybaba'nın bu sözleri üzerine yine gülme krizine girdi. Rasim Ozan'ın kendisini tahrik ettiğini söyleyen Aybaba'ya Selçuk Yula'dan ise "Sazan gibisin" sözleri ile cevap geldi.

BEYAZ GAZETE