Mersin İdmanyurdu: 1 - Bursaspor: 1 (ilk Yarı)

Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Hüseyin Göçek, M.

Emre Eyisoy, Orkun Aktaş
Mersin İdmanyurdu: Hakan Arıkan, Josef Baum II, Nduka, Cristian R.Zurita, Andre F. Mortiz, Ousisem Ben Yahya, Mustafa Keçeli, Erhan Güven, Kamanan, İbrahim Kaş, Mert Nobre.

Bursaspor: Scott Poul Carson, Michael B. Chretien, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, İbrahim Öztürk, Alfred N’diaye, Ozan İpek, Adem Koçak, Pablo Batalla, İbrahim Bangura, Turgay Bahadır.

Goller: Dk. 4 Nduka (Mersin İdmanyurdu), Dk. 15 Baum K.K (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Mustafa Keçeli (Mersin İdmanyurdu), Dk. 27 İbrahim Bangura (Bursaspor)

Spor Toto Süper Ligi`nin ikinci haftasında Mersin İdmanyurdu ile Bursaspor arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

4. dakikada Mert Nobre’nin pası ile topla buluşan Erhan Güven’in derinleme pasına hareketlenen Nduka, kaleci Carson ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top filelerle buluştu: 1 - 0.

12. dakikada sol kanattan gelişen atakta Mustafa Keçeli’nin ortasında top Mert Nobre’nin kafasından sekerek arka direkte Kamanan’ın önünde kaldı. Bu futbolcun vuruşunda top üstten auta gitti.

15. dakikada Bursaspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Batalla’nın pası ile buluşan Turgay yerden ortaladı. Josef Baum ters bir vuruşla topu kendi kalesini gönderdi: 1 - 1.

İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca devre 1 - 1 berabere sona erdi.