Galatasaray: 3 - Samsunspor: 1

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Ekrem Kan, Serdar Akçer
Galatasaray: Muslera 5, Sabri 5, Gökhan Zan 5, Ujfalusi 6, Hakan Balta 6, Kazım Kazım 5 (Dk.

72 Engin Baytar ?), Eboue 5 (Dk. 61 Elmander 6), Melo 7, Selçuk 7, Riera Ortega 6, Milan Baros 5 (Dk. 67 Sercan Yıldırım 5)
Samsunspor: Ahmet Şahin 4, Viana 5, Kemal 6, Ekhigo 5 (Dk. 71 Simon Zenke ?), Ergün Teber 5, Pal Lazar 5, Mustafa Sarp 6 (Dk. 60 Murat Yıldırım 4), Selim Teber 7, Fink 7, Bance 6, Domingez Cabezas 5 (Dk. 76 Ertuğrul ?)
Goller: Dk. 18 Melo, Dk. 73 Elmander, Dk. 75 Selçuk İnan (Penaltıdan) (Galatasaray), Dk. 54 Mustafa Sarp (Samsunspor)
Kırmızı kart: 74 Ahmet Şahin (Samsunspor)

Spor Toto Süper Lig`de Galatasaray, kendi sahasında Samsunspor`u 3-1 mağlup ederek ikinci haftada galibiyetle tanıştı.

49. dakikada savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Eboue`nin sağ çaprazdan sert şutunu kaleci Ahmet Şahin ayakları ile çeldi. Daha sonra araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

54. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada Gökhan Zan`ın orta alandan kaptırdığı topta başlayan atakta Bance, araya kaçan Mustafa Sarp`ı gördü. Tecrübeli oyuncu, Melo`nun müdahalesine rağmen topu kaleci Muslera`nın yanından ağlarla buluşturdu. 1-1.

73. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Selçuk`un pasında Sercan Yıldırım, topuğuyla Elmander`in önüne çıkardı. Golcü futbolcunun ceza alanı dışından vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu. 2-1.

74. dakikada Elmander ceza alanı içinde kaleci Ahmet Şahin`in müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Ahmet`e de kırmızı kart ile cezalandırdı.

75. dakikada Galatasaray`ın 3. golü geldi. Kazanılan penaltı atışını Selçuk İnan, kaleci Ertuğrul`un sağından filelere gönderdi. 3-1.

78. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Elmander, hızla ceza alanına girdi rakiplerini geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Ancak kaleci Ertuğrul ayakları ile tehlikeyi çıkardı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Galatasaray`ın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.