Tki Tavşanlı Linyitspor Taraftarına Ada`da Merhaba Diyecek

Geçtiğimiz sezon stadı hazır olmadığı için maçlarını Kütahya Dumlupınar Stadı’nda oynayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, yeni sezonun evindeki ilk maçına Tavşanlı Ada Stadı’nda oynamaya hazırlanıyor.


Sezonun başlaması ve Ada Stadı’nın açılışı ile ilgili futbolcularla Tunçbilek Tesisleri’nde bir araya gelen AK Parti Kütahya Miilletvekili Pr. Dr. Vural Kavuncu, yapılan çalışmalarla 5 bin seyirci kapasitesine ulaşan stadın pazar günü Bucaspor’la yapılacak olan lig maçında hazır olacağı müjdesini verdi.

Kütahya’da Yoncalı bölgesinde büyük bir proje hazırlığı olduğu ve kurulması planlanan yeni kentin turizm, kaplıca, kongre ve sağlık özelliklerinin yanında spor özelliğiyle de öne çıkacağını kaydeden Kavuncu, bu alana 500 bin metrekare üzerine kurulu bir spor kompleksinin yapılması için çalıştıklarını bildirdi.
TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Kütahya’ya mal olmuş bir takım olduğunu ve ilin tanınmasında bir marka değeri taşıdığına değinen Kavuncu, geçen sezon yakalanan başarının devamını diledi.

Tavşanlı Ada Stadı’ndaki çalışmaların başlamasından itibaren emeği geçen Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ileten Kavuncu, ayrıca yıl boyunca Kütahya’da yalnız bırakmayan taraftarlara da şükranlarını iletti.

Kavuncu, daha sonra futbolculara tatlı ikram ettikten sonra bir süre antrenmanı izledi.