Trabzonsporlu Tolga, Messi`yi Geride Bıraktı

Trabzonspor’un kaptanı Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi’ndeki İnter maçında gösterdiği performansla sporseverlerin beğenisini topladı.

Başarılı kaleci, İtalyan La Gazetta Dello Sport ve İspanyol Marca gazetelerinin Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ilk maçlar sonunda yaptığı anketlerde en iyi futbolcu seçildi.

Bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, İtalyan La Gazetta Dello Sport ve İspanyol Marca gazetelerinin Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ilk maçlar sonunda en iyi futbolcuyu belirlemek için yaptığı ankete dahil olan Tolga Zengin’in zirvede yer aldığı belirtildi.

Ankette rakiplerine fark atan Tolga’yı Milan’dan Pato, Barcelona’dan Messi, Real Madrid’den Di Maria ve Xabi Alonso, Bayern Münih’ten Ribery, Manshester United’den Gigs, Chelsea’dan David Luiz, Napoli’den Cavani ve Borussia Dortmund’dan Perisic`in takip ettiği kaydedildi.

Tecrübeli kaleciyi tebrik eden Trabzonspor yönetimi, “Kalecimizi ve kaptanımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Öte yandan, bordo - mavili kulüpten yapılan bir diğer açıklamada da, kaleci Tolga Zengin kendisine ait bir twitter hesabı bulunmadığını belirterek, bu yönde açılan tüm hesapların sahte olduğunu vurguladı. Başarılı kaleci, "Bu hesaptan ismim kullanılarak yapılan yorumların hiç biri bana ait değildir." ifadesini kullandı.