Trabzonspor’da Gözler Süper Lig’deki Büyütşehir Belediye Maçına Çevrildi

Şampiyonlar Ligi’ndeki 1-0’lık İnter galibiyeti ile moral bulan Trabzonspor’da gözler Süper Lig’in 2.

haftasında kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçına çevrildi.
Bordo - mavililer, yarın akşam sahasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Sezonun ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Karadeniz eki, İstanbul Büyükşehir Belediye maçını kazanarak ligde de taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.
Trabzonspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında cezalı olan Burak Yılmaz ile sakatlıkları devam eden Piotr Brozek, Tayfun Cora ve Barış Özbek kadroda yer almayacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in, İnter maçında statü gereği oynayamayan Volkan Şen ile cezalı Adrian’a bu maçta ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE İLE 9. KARŞILAŞMA
Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı`nda yapacakları maçla ligde 9. kez karşılaşacaklar.
İki takım arasında bugüne kadar yapılan karşılaşmalarda bordo - mavili ekibin mağlubiyeti bulunmuyor. Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile şuana kadar ligde oynanan 8 maçın 6’sını kazanırken, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda bordo - mavililerin 20 golüne, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 5 golle karşılık verdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya`nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Selçuk Kaya yapacak. Maçın 4. hakemi ise Özgüç Türkalp.

Trabzonspor’un müsabakaya şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Zokora, Volkan, Adiran, Halil ve Henrique.