Denizlispor, Elazığspor Maçı Hazırlıkalrını Tamamladı

Denizlispor yarın deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Bank Asya 1.Lig`de Göztepe galibiyetiyle lige başlayan Denizlispor, yarın akşam ligin yeni ekiplerinden Elazığspor`a konuk olacak. İlk hafta Kartalspor maçından mağlup dönen rakibi karşısında tüm hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor`da tek hedef galibiyet. 20 kişilik futbolcu kadrosuyla Elazığ`a giden Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlığı bulunan Koray`ın yerine tecrübeli savunma oyuncusu Yasin`in ilk 11`de görev yapması bekleniyor

Elazığ Akgün Otel`de kamp yapan Denizlispor`da, Teknik Direktör Güvenç Kurtar zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Ligin ilk haftasında Göztepe gibi güçlü bir takımı yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Kurtar, rakiplerinin ilk haftayı puansız kapatması sebebiyle mutlaka galibiyet için oynayacağını söyledi. Centilmence bir maç olmasını temenni ettikleri Elazığspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini belirten Güvenç Kurtar, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Cezalı futbolcu bulunmayan Denizlispor`da, sakat olan Koray, Ali Helvacı ve İsmail Baydil`in yanı sıra, henüz hazır olmayan Huzeyfe, Eser ve Kemal kadroya alınmadı. Denizlispor`un Elazığspor maçına şu 11 ile başlaması bekleniyor: "Evren, Veli, Burak, Yasin, Ercan, Güray, Emin, Fatih Yiğen, Ragıp, Fatih Ceylan, Gohou"

Kaynak: İHA