Beşiktaş`a Yeni Otobüs

Ulusoy firmasının Beşiktaş Futbol Takımı için hazırladığı otobüsün teslim töreni yapıldı.

Otobüsün teslim törenine Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkan Engin Baltacı, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Müdür Murat Ülgen ile birlikte, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Fahrettin Curoğlu, geçen sezon da takımı taşıyan Ulusoy firmasına ve Haluk Ulusoy`a teşekkür ederek, "Biz zaten Ulusoy ile her zaman yakın ilişkiler içindeyiz. Geçen sezondan bu yana takımımızı taşımalarından ötürü teşekkür ederim. Yeni otobüsün tahsisi ile işbirliğimizi artırdık. Daha farklı projelerde de işbirliği yapmak isteriz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ise, yönetim kurulu başkanı Haluk Ulusoy`un her zaman futbolu desteklediğine vurgu yaparak, "Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Ulusoy, her zaman futbolun içindedir ve Türk futbolunun en büyük destekçilerinden birisidir" şeklinde konuştu. Ve ilk kez dün akşam kullanılan otobüsün Siyah-beyazlı takıma uğur getirdiğini belirterek hayırlı olmasını diledi.

İmzaların atılmasının ardından Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, 10 numaralı Beşiktaş formasını Mustafa Yıldırım`a takdim etti.

İmza töreninden sonra futbolcular yeni otobüsü ile birlikte fotoğraf çektirdi. Dün akşamki maça kaptan olarak çıkan Ricardo Quaresma ise, kaptan koltuğuna oturarak otobüs hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: İHA