Osmaniye Barosu Futbol Turnuvası Düzenliyor

Osmaniye Barosu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek halı saha futbol turnuvası için başvurular başladı.


Baro Başkanı Hüseyin Sezgin turnuva için tertip komitesi oluşturulduğunu belirterek, başvuruların 27 Eylüle kadar başvuruların kabul edileceğini söyledi.
Turnuvanın kurallarını ve giriş şartlarını belirlediklerini kaydeden Sezgin, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvası oldukça beğenildi. Bu yıl ikincisi için başvuruları kabul etmeye başladık. Açılış maçını ise 3 Ekimde yapmayı planlıyoruz. Turnuva ile ilgili tüm duyuru ve bilgiler, karşılaşma sonuçları, puan durumları, yapılan itirazların sonucu tertip komitesi tarafından belirlenecektir. Turnuvaya tüm devlet kurumları ile özel hastaneler, giriş şartlarına uygun olarak oluşturulmuş her takım katılabilecektir. Katılacak takımlar ve oyuncuları için bazı belgeler talep ediyoruz. Herhangi bir aksaklığa meal vermemek için oldukça yoğun bir çaba harcıyoruz. Turnuvaya girecek her takımdan 150 TL ücret talep ediyoruz. Bu da halı saha ve dereceye girecek takımlara verilecek hediyeler için harcanacaktır.” dedi.

Takımların en az 8 en fazla 10 ise oyuncudan oluşacağını kaydeden Sezgin “Oluşturulacak guruplarında 1. ve 2. sıralarda yer alan takımlar bir üst tura yükselecek. Burada ise takımlar; maçlarını eleme usulüne göre oynayacaklardır. Maçların berabere bitmesi durumunda üst tura geçecek takım müsabakadan hemen sonra seri şekilde yapılacak 5' er penaltı sonucunda belenecektir. Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir.” şeklinde konuştu.

Amaçlarının kurum ve kuruluşlardaki birlik ve beraberlik olgusunu pekiştirerek kurumlar arası diyalogu güçlendirmek olduğunu kaydeden Sezgin başvuru şartlarına uyan herkesi turnuvaya davet etti.