Orduspor, Manisaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, 17 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.


Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde çalışmalarına devam eden Orduspor, antrenmana ısınma koşusu ile başladı. Teknik Direktör Metin Diyadin idaresinde süren antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından açma-germe egzersizleri ve pas oyun çalışması yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde ise 2 minyatür ile 1 büyük kaleli maç gerçekleşti. Antrenmanda Abdulkadir Kayalı düz koşu yaparken, takımda herhangi bir sakatlığı olan oyuncunun bulunmadığı takımın tam kadro çalıştığı görüldü.


DİYADİN, ÖĞRENCİLERİ İLE TOPLANDI
Teknik Direktörü Metin Diyadin, antrenman öncesi oyuncular ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Kadroda bulunan bütün oyuncuların katıldığı toplantı 15 dakika sürdü.

Antrenman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Metin Diyadin, “Geçen hafta iyi oynadığımız Fenerbahçe maçından sonra bu oyunumuzu devam ettirip, Manisaspor karşısında galip geleceğiz. Seyircimizin önünde iyi oynayıp galip gelmeliyiz. Biz her zaman ki oyunumuzu oynayacağız, bu demek değil ki rakip karşısında tedbir almayacağız. Manisaspor karşısında biz ciddi şekilde yeni olan kadromuzu oturtarak güzel bir oyun sergileyeceğiz.” dedi.