Türk Telekom Sporcuları ‘balkan Şampiyonu’ Oldu

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü badminton sporcuları, 13 Yaş altı Badminton Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi şampiyonluğa taşıdı.


Sırbistan’da gerçekleştirilen yarışmada Türkiye’yi temsil eden sporcular arasında yer alan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü sporcuları Dilara Subaşı ve Nazlı Can İnci, Milli Takım olarak kazanılan şampiyonluğa ek olarak ferdi müsabakalarda elde ettikleri şampiyonluklarla da dikkatleri çekti.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” projesi kapsamında destek verdiği Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri, uluslararası spor camiasında kazandıkları başarılarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.
Son olarak, Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Badminton Takımı sporcuları Dilara Subaşı ve Nazlı Can İnci, Sırbistan’ın Karataş şehrinde gerçekleştirilen 13 Yaş altı Badminton Balkan Şampiyonası’na kazandıkları madalyalarla damga vurdu.
Milli Takım kadrosunda yer alan sporcular Türkiye’yi takım olarak şampiyonluğa taşıdı. Şampiyona çerçevesinde düzenlenen ferdi müsabakalarda Dilara Subaşı karışık çiftlerde ‘Balkan Şampiyonu’, çift bayanlarda ‘Balkan İkincisi’ olurken, Nazlı Can İnci ise çift bayanlarda ‘Balkan Şampiyonu’ ve tek bayanlarda da ‘Balkan Üçüncüsü’ oldu.