Kayserispor’un Deplasman Giderlerini Yöneticiler Karşılayacak

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un bu sezon deplasmanda oynayacağı 17 karşılaşmanının masraflarını farklı bir kulüp yöneticisi, sanayici ya da yerel idareci karşılayacak.


Yardımseverliğiyle adından söz ettiren Kayseri, spor alanındaki dayanışmasıyla da dikkat çekiyor. Şehrin tanıtımında önemli bir marka olan Kayserispor’un maddi sıkıntı yaşamaması için önemli bir adım atıldı. Bu kapsamda 2011 – 2012 sezonu deplasman giderleri planlaması şimdiden yapıldı.

Deplasman masraflarının kulüp kasasından değil de yönetici ve şehrin ileri gelen sanayici ve yerel yöneticileri tarafından karşılanmasına karar verildi. Buna göre geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanı için harcanan masraf Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız tarafından karşılandı. Diğer deplasman masraflarının kimler tarafından karşılanacağı ise kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.
Açıklamaya göre, Gaziantepspor deplasman masrafını Kayserispor yöneticisi Yücel Şahin, Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarının giderini Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Gençlerbirliği maçı masrafını yönetici Erhan Karacaoğlan, Trabzonspor deplasmanı giderini As Başkan Şaban Miraboğlu, Manisaspor deplasman maçının giderini Kayseri Organize Sanayi, Samsunspor deplasman masrafını Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Eskişehir dış saha giderini yönetici Ali Çamlı, Antalyaspor deplasman giderini Reklam Pazarlama ve Bilet Sorumlusu Dilaver Bek, Fenerbahçe giderini Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Mersin İdmanyurdu maçı masraflarını yönetici Mustafa Özhaseki, Sivasspor deplasman giderini Mehmet Hızlıer, Galatasaray dış saha giderini yönetici İskender Belük, Orduspor masraflarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyespor giderini alt yapı ve stad tesisler sorumlusu Ali Çetin ve Karabükspor dış saha masrafını kulüp yöneticileri ortak olarak karşılayacak.