Cangale 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Uzun süren sakatlığının ardından 2011-2012 sezonunun ilk karşılaşması olan Bursaspor maçına çıkan Kayserispor`un yıldız futbolcusu Cangale, sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Yapılan kontrollerden sonra sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilen Cangale`nin 6 ay daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı

Spor Toto Süper Ligi`nin ilk haftası deplasmanda Bursaspor ile oynayan Kayserispor 3-0 mağlup olmuş ve karşılaşma sırasında yıldız futbolcu Cangale sakatlanmıştı. Kulüp doktoru Ahmet Hamdi Çağlar, yaptığı açıklamada, geçirdiği travma sonucu diz burkulmasıyla sağ diz ön çapraz bağında yırtık teşhis edilen Cangale`nin, sahalara sağlıklı olarak dönmesinin 6 ayı bulacağını söyledi. Karşılaşmanın ardından Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılar da Cangale`nin sakatlığına üzülen Kayserispor Teknik Direktör Şota Arveladze, skordan çok Cangale`nin sakatlığının kendilerini üzdüğünü kaydederek, "Dua etmekten başka yapacağımız fazla bir şey yok. Maçta 3 puan kaybedebilirsin, ancak Cangale`yi kaybetmek bizi daha da üzdü" diye konuştu. Bursaspor karşılaşmasında iyi oynamadıklarını belirten Şota, çok çalışarak bunu Medical Park Antalyaspor maçında telafi edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA