Trabzonspor, İnter Maçı İçin İtalya'ya Gitti

Süper Lig’de sezona 1-1’lik Manisaspor beraberliği ile başlayan Trabzonspor’da gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi grup maçlarında mücadele etme hakkı kazanan Trabzonspor, B Grubu'ndaki maçı için İtalya’ya gitti. Devler Ligi’ndeki ilk maçında yarın akşam İnter ile karşılaşacak olan bordo-mavili ekip, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

THY’ye ait özel uçakla saat 14.30’da Trabzon Havalimanı’ndan Milano’ya hareket eden Trabzonspor kafilesinde Kulüp Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik heyet, 20 futbolcu, basın mensupları ve taraftarlar yer alıyor. Bordo-mavili ekipte, Bursaspor ile UEFA Avrupa Ligi ele turunda maça çıktığı için Volkan Şen ile cezalı olan Burak Yılmaz ve Adrian’ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Tayfun, Piotr Brozek ve Onur ile Barış Ataş, Eren Albayrak, Murat Tosun ve Sercan İtalya’ya götürülmedi.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in İnter maçı için kafileye aldığı futbolcular şu isimlerden oluşuyor; Didier Zokora, Gustavo Colman, Paulo Henrique, Alanzinho, Sezer Badur, Halil Altıntop, Arkadiusz Glowacki, Pawel Brozek, Serkan Balcı, Ferhat Öztorun, Tolga Zengin, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Aykut Akgün, Giray Kaçar, Bora Sevim, Robert Vittek, Marek Sapara, Ondrej Celustka ve Marek Cech.

İnter ile Trabzonspor arasında yarın Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ ile 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Stefan Wittberg ile Magnus Sjöblom yapacak.
Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Giray, Glowacki, Cech, Celustka, Zokora, Serkan, Sapara, Colman, Halil ve Henrique.