Trabzonspor, Manisa'ya Yine Üstünlük Kuramadı

Trabzonspor’da, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda 45 dakika 10 kişi mücadele eden Manisaspor karşısında alınan 1-1’lik sonucun üzüntüsü yaşanıyor.


Bordo-mavili ekip, ligde geçmişte oynadığı maçlarda kendisine ters gelen rakibine yine üstünlük sağlayamadı. İki takım arasında dünkü maça kadar oynan 10 maçta Trabzonspor ve Manisaspor’un 3’er galibiyeti bulunuyordu. 4 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramamıştı. Söz konusu maçlarda iki takımın da 12’şer golü bulunuyordu.

İki takım arasında dün Manisa’da oynanan maçta bu denge yine bozulmadı ve ligdeki 11. Müsabakanın sonucunda takımların galibiyet, beraberlik ve attıkları gollerdeki eşitlik yine bozulmadı.
Sezonun ilk maçından önce Manisaspor’un kendilerine ters gelen bir takım olduğunu ve bunu kırmak istediklerini açıklayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1’lik maçla ilgili yaptığı değerlendirmede de oyuncularının dirençsiz ve inançsız mücadele etmesinden dert yandı.

Attıkları gole kadar gayet iyi oynadıklarını belirten Güneş, “Golden sonra kopukluklar başladı. Skora göre rehavette kapıldık ve dirençsiz oynadık. Pas hatalarımız vardı, pozisyonlarımız vardı ama 11'e 11 iyi oynadığınız bir oyunda rakip eksikken kötü oynamak konsantrasyonu eksik olan oyuncunun bıraktığı izlerdir. İkinci yarı rakibimiz ne kadar dirençli ve inançlı ise biz o kadar dirençsiz ve inançsız oynadık. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı, milli takımlardan dönen oyuncular vardı ama mazeret değil." dedi.


İNTER HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI
Manisaspor maçını biran önce unutmak isteyen Trabzonspor’da, gözler Şampiyonlar Ligi’ni çevrildi. Bordo-mavililer, ara vermeden Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba günü deplasmanda İnter ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Manisaspor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer futbolcular ısınma hareketleri sonrası pas çalışması gerçekleştirildiler.

Trabzonspor, İnter maçı için yarın saat 14.30 özel uçakla Trabzon’dan İtalya’ya gidecek.