Dev adamlar Sırbistan ile karşılaşacak

12 Dev Adam, bugün Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde elediği Sırbistan'la karşı karşıya gelecek.

12 Dev Adam, Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde elediği Sırbistan'la bugün Türkiye saati ile (TSİ) 15.30 karşı karşıya gelecek. Milli takım kazanıp Litvanya maçını bekleyecek.

Milli Takımımız, bugün Avrupa Şampiyonası'ndaki kader maçına çıkacak. 12 Dev Adamımız, 2010 Dünya Şampiyonası’nda çeyrek finalde elediği Sırbistan’la bugün TSİ 15.30 karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale çıkma adına büyük önem taşıyan mücadele NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

Litvanya-Almanya TSİ 21.00’de

Bu arada Millilerimiz’in ikinci tur grubunu ilk 4 takım içerisinde bitirmesi için sadece Sırbistan’ı yenmesi yetmeyecek. Ay-Yıldızlı ekibimiz, ilk aşamada Sırbistan’ı eğer yenerse, daha sonra 21.00’de başlayacak ev sahibi Litvanya ile Almanya maçının sonucunu bekleyecek. O kritik maçta da Litvanya’nın Almanya’yı mağlup etmesi gerekiyor. Eğer işler böyle yolunda giderse, millilerimiz çeyrek finale adını yazdıracak. Ancak Sırplar’a yenildiğimiz takdirde her şey bitecek, ayrıca Panzerler’in de ev sahibini devirmesi durumda da 12 Dev Adamımız gruplardan çıkamayacak

Kaynak: İHA