Özdilek: Ligin İlk Maçında Galip Gelmek Mutluluk Verici

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin ilk maçında galip gelmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, lige başlangıçların her zaman zor olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında MP Antalyaspor evinde Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Özdilek, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, ligin en iyi takımlarından birine karşı mücadele ettiklerini kaydetti. Gaziantepspor’un çok fazla etkili oyuncuları olduğunu söyleyen Özdilek, "Oyun geneline bakıldığında her iki tarafta kendi kişiliklerini sahaya yansıttıklarını söyleyemem. Başından sonuna kadar pes etmeyen mücadele eden Antalyaspor vardı." dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın ligin ilk maçlarında sürekli mağlup olduğunu hatırlatan Özdilek, kendi evlerinde maça galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu, gelecek adına ümit verici olduğunu ifade etti.

Antalyaspor kaptanı Ömer Çatkıç da, lige galibiyetle başladıklarını için çok mutlu olduklarını, uzun yıllardan bu yana ilk maçlarda galibiyet alamadıklarını ifade etti.

Antalyaspor’a Bursaspor’dan transfer olan Ali Tandoğan ise, bugünkü oynadıkları futbolu çok iyi bulmadığını; ama 3 puan aldıkları ve kazandıkları için mutlu olduğunu kaydetti.


KAFKAS: LİGE BAŞLANGIÇLAR ZORDUR
Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da, ligde başlangıçların zor olduğunu belirterek, final paslarını yapamadıkları için mağlup olduklarını söyledi.

Liglere her başlangıcın zor olduğunu kaydeden Kafkas, "Bugün bizim içinde zor oldu. Oyunun genelinde üstündük. 78. dakikada Antalyaspor golü buldu. Oyunun genel kontrolü bizdeydi. Final paslarını iyi yapamadık. Erken gol şansı bulamadık. Başlangıçlar kolay olmuyor. Aslında lige hazırdık. Önümüzdeki iki maçımızı içeride oynayacağız. O maçlara bakacağız. Antalyaspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı oyuncu Serdar Kurtuluş da, takım olarak lige çok iyi hazırlandıklarını; bugünkü maçta küçük bir hatadan dolayı golü yediklerini kaydetti.

Ivan De Souza ise, Antalyaspor’un her zaman kendilerine zorluk çıkaran bir takım olduğunu ifade etti.

Souza, "Top daha fazla bizde kaldı ama atamadık. Bireysel bir hatadan gol yedik. Futbolda böyle şeyler var. Fenerbahçe maçında bu hataları yapmamak istiyoruz. O maçı düşüneceğiz artık." dedi.