Kardemir Karabükspor: 2 - Sivasspor: 1 (ilk Yarı)

Stat: Dr.

Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Serkan Çınar, Orkun Aktaş, Mustafa İspiroğlu
Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem, Birol, Cernat, Deumi, Mehmet Çakır, Seric, İlhan, Muhammed, Shelton, Ragued
Sivasspor: Borjan, Ziya, Kadir, Silva, Grosicki, Erman, Eneramo, Faty, Navratil, Hayrettin, Kıvanç
Goller: Dk. 11 Shelton, Dk. 22 Birol (penaltıdan) (Kardemir Karabükspor), Dk. 20 Navratil (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Erdem (Kardemir Karabükspor), Dk. 19 Navratil, Dk. 22 Erman (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında Sivasspor'u konuk eden Kardemir Karabükspor, rakibi karşısında ilk yarıyı Shelton ve penaltıdan Birol'un golleriyle 2 - 1 önde tamamladı. Konuk Sivasspor'un tek golünü ise Navratil kaydetti.

11. dakikada, Kardemir Karabükspor öne geçti. Bu dakikada Cernat'ın sağ kanada pasında Mehmet Çakır topla buluştu ve bekletmeden ceza alanına gönderdi. Shelton ise topun gelişine sert vurarak ağlara gönderdi: 1 - 0.

16. dakikada Kardemir Karabükspor bir penaltıyı gole çeviremedi. Bu dakikadaki bir mücadelede Sivasspor'lu Ziya, İlhan Parlak'ı düşürdü, hakem penaltı kararı verdi, kullanan Cernat'ın vuruşunda üst direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı.

20. dakikada Sivasspor beraberliği yakaladı. Sol çizgi üzerinde kazanılan serbest vuruşu Grosicki kullandı. Uzak direğe gelen topa Navratil yükselip kafayı vurdu ve ağlara gönderdi: 1 - 1.

22. dakikada Kardemir Karabükspor penaltı golüyle tekrar öne geçti. Bu dakikada arka direğe kullanılan köşe vuruşunda topa yükselen Muhammed, rakibinin darbesiyle yerde kaldı. Hakem Serkan Çınar ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Birol, topu Sivasspor ağlarına göndererek takımı 2 - 1 öne geçirdi.

Müsabakanın ilk yarısı da 2 - 1 Kardemir Karabükspor'un üstünlüğüyle sona erdi.