Karabükspor-sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir D.

Ç Karabükspor sezonun ilk karşılaşmasında sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek lige üç puan ile başladı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Uzun süreden beri herkes bizim gibi hazırlanıyordu. İlk maçlar hep zor olur. Sivas buraya iddialı geldi. Her iki takımda kazanma adına iddialıydı. Her iki takımda istekli olunca ortaya güzel bir mücadele çıktı. Zaman zaman sıkıtı yaşadık ama mücadele adına çok güzel. Kazandığımız için mutluyuz" dedi

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, Karabükspor karşısında iyi performans beklediği oyunculardan istediğini alamadığını söyledi. Çalımbay, "Ligin ilk maçını oynamak zordur. Bazı hatalarımız olacaktır. Bugün epey hata yaptık. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Gelen fırsatları değerlendiremezsen basit goller yerseniz. Bu maçı telefi edeceğiz. Daha lig çok uzun. Bundan sonraki maçları çok daha iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Son paslarda eksiğimiz vardı. İyi performans beklediğimizarkadaşların hepsinden verim alamadım. Penaltılar için bir şey söylemek istemiyorum. Televizyondan izleyip karar vereceğiz. Maçın sıcağıyla söylüyoruz sonra bakıyoruz penaltıymış" diye konuştu.

Karabüksporlu Erdem ise daha farklı kazanacakları maçtan en azından 3 puan aldıklarını belirtirken, Jamaikalı golcü oyuncu Shelton da bir süredir antrenman yapamadığını ancak zamanla kendini iyi göstereceğini ve daha çok gol atarak kendini ispat edeceğine inandığını söyledi.

Sivassporlu Cihan Yılmaz, "Sezonun ilk maçı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki Eskişehir maçına bakacağız" dedi

Rasmussen ise, ilk yarı oynadıkları oyunla maçı kaybettiklerini belirterek, "İkinci yarı kurtarmak için çok mücadele ettik ama kaçan goller buna fayda getirmedi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA