İldiz: Kazanmak Adına Güzel Şeyler Yapıldı

2011-2012 sezonunun ilk maçında Sivasspor'u ağırlayan Kardemir Karabükspor, ilk yarıda attığı 2 golle kazanmasını bildi.

Karabükspor bir de penaltı kaçırdı.

Maçın ardından konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "İyi bir mücadele yaptık. Kazanmak adına güzel şeyler yapıldı. Zaman zaman hatalar yaptık. Ama yine de kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, ilk maçların zor olduğunu belirterek, "Uzun bir aradan sonra ilk maçımıza çıktık. İlk maçlar her zaman zordur. İlk yarı istediğimiz gibi bir maç oynayamadık ve hatalarımız vardı. Ama ikinci yarı toparladık. Son dakikalarda bir de gol kaçırdık. Lig uzun bir maraton. Bu sene lig çok zor geçecek. Hele bir de 'play off' maçları var. Hatalarımızı düzeltmenin yollarına bakacağız. Penaltılar için bir şey söylemeyeceğim. Bize göre birincisi penaltı değildi. Ama ikincisi vermeyebilir veya verebilirdi. Sıcağı sıcağına bir şey söylemeyeceğim." dedi.

Geçen sene Emnenike'nin 78 nolu formasını giyen Shelton ise, "Karabükspor’un başarısı için geldim. Emmenike’nin ismini burada duydum." dedi.

Sivassporlu Navratıl ise, hatalar yüzünden mağlup olduklarını anlattı.