Galatasaray, Belediyespor Karşısında Galibiyet Arıyor

Galatasaray, 2011-2012 futbol sezonun ilk haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.


Geçtiğimiz sezonu oldukça kötü bir yerde noktaladıktan sonra yönetim, teknik heyette değişikliğe giden sarı - kırmızılı ekipte, Fatih Terim takımın başına geçtikten sonra camiada tekrar bir hareketlilik başladı. Geçen yılın kötü izlerini silmek isteyen Galatasaray, bu yıl yenilenmiş kadrosuyla sezona giriyor.

Galatasaray'da yeni transferlerden Muslera, Selçuk İnan, Melo, Ujfalusi ve Eboue ilk onbirde maça başlarken Ceyhun Gülselam, Riera, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım ise yedekler arasında yer aldı. Yeni transferlerden Elmander ise sakatlığı nedeniyle bugünkü maçta takımdaki yerini alamadı. Yine Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hakan Balta'da maç kadrosunda yer almıyor.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maça yoğun ilgi gösterdi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Lige yükseldiği günden beri üstüne koyduğu futbolla adından söz ettiren ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu yılda ligde ve Türkiye Kupası'nda kendisine büyük hedefler koydu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetiminde oynadığı pozitif futbolla adından söz ettiren Belediye ekibi de, bu yıl kadrosunu yeni oyuncularla takviye etti. Ev sahibi ekibin yeni transferlerinden Webo, Visca, Doka ve Kamil Zayatte ilk onbirde yer aldı.

TAKIM KADROLARI
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Cihan, Kamil Zayatte, Can, Ekrem, Doka, Efe, Cihan, Holmen, Visca, Webo
Galatasaray: Muslera, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Kazım Kazım, Melo, Sabri, Selçuk İnan, Eboue, Milan Baros.