Fenerbahçe, Orduspor İçin Kampa Girdi

Futbolda şike soruşturması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan ve ligden düşürülüp düşürülmeyeceği son ana kadar bir türlü belli olmayan Fenerbahçe, Orduspor maçı kampa girdi.


Sarı - lacivertli ekip Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Orduspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

Koşu ve ısınma ile başlayan antrenman daha sonra 2 grup halinde top kapma ve pas, minyatür kale maç ve taktiksel çalışmalar ile sona erdi.

Sakatlıkları bulunan oyuncular Serdar Kesimal, Gökhan Gönül’ün ve Orhan Şam’ın tedavilerine devam edilirken, Emre Belözoğlu ve Recep Niyaz bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile ayrı bir çalışma yaptı.

Fenerbahçeli oyuncular bu çalışmanın ardından Orduspor maçı için kampa girdi. Fenerbahçe - Orduspor mücadelesi yarın saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.