Diyadin: Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe ile yarın akşam oynayacakları karşılaşmanın skorunun tek yönlü düşünülmemesi gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Orduspor, öğleden sonra İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Orduspor'un yıllar sonra Süper Lig'e döndüğünü belirterek, "Sezonun ilk maçı Orduspor içinde heyacanlı bir başlangıç olacak. Uzun yıllar sonra tekrar Süper Lig'e döndük. İlk maçın Fenerbahçe ile olmasının ayrı bir heyacını var. Rakip oldurkça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Onların arkadaşlık ortamı ile bu süreci atlacaklarına inanıyorum. Bu maçın seyircisiz olmasını bir avantaj olarak görüyürom " diye konuştu.

Fenerbahçe maçında oyuncularına güvendiğini ifade eden genç teknik adam, "Yeni bir takım olarak Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Fenerbahçe karşısında oyuncularıma çok güveniyorum. Bu maçın tek yönlü bir skor olarak düşünülmemesini istiyorum. İstanbul'a galibiyet için geldik. Kamuoyunda kimin güleceği belli gibi ama biz bunu değiştirmek istiyoruz" dedi.

Metin Diyadin, Fenerbahçe karşısında tamamen kapanan bir oyun felsefesi ile mücedele etmeyeceklerini ve ofansif anlamda iyi işler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

FUTBOLCULAR: FENERBAHÇE'DEN PUAN ALMAK İSTİYORUZ

Orduspor'un yeni transferlerinden Yalçın Ayhan, Fenerbahçe'ye Kadıköy'de süpriz yapmak istediklerini söyledi. Tecrübeli savunma oyuncusu, özledikleri Süper Lig'e kavuştuklarını kaydederek, "Süper Lig'e, süper başlangıçlar oldu. Tüm takımlar lige iyi hazırlandıklarını gösterdiler. Bizde iyi hazırlandık. Kadıköy'de Fenerbahçe'ye süpriz yapmak peşindeyiz. Hocamızın bize verdiği görevleri yapabilirsek buradan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Hakan Özmert de, Fenerbahçe'nin ligde sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Biz buraya kazanmak için geldik. Maçın seyircisiz olması bizim için avantaj. İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz." dedi.