Çaykur Rizespor 1 Puana Razı Oldu

Bank Asya 1.

Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak sezona bir puanla başladı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirterek, "Bizim de onların da kaçırdığı goller oldu. Çaykur Rizespor şampiyonluğa oynuyor. Bu nedenle buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz. Gelecek maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız. Liglerin uzaması futbolcuların konsantrasyonunu bozdu. 2-3 hafta sonraki maçlar daha zor olacaktır" dedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise rakibe kıyasla üstün oynadıklarını ifade ederek, "İlk maçların kolay olmayacağını biliyorduk. Ama bu maçta oyuncularımı kutlamak istiyorum. Kazanma adına inançlı ve istekliydiler. Kazanma adına her şeyi yaptık ama olmadı. Son dakika mağlup duruma da düşebilirdik. Rakipte oyunu çirkinleştirmedi. Güzelleştirdi. 'Çok iyi maç oldu. Mücadeleci, temposu yüksek bir maç oldu. İki takım da kazanma adına çok şey yaptı, ama daha çok biz yaptık. İnşallah bundansonra daha iyi olur. Bu mücadeleyi bundan sonra devam ettirirsek inanıyorum ki bundan sonraki maçları kazanabiliriz" diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcular Osman ve Aytek yaptıkları açıklamada, oynadıkları iyi futbola sevindiklerini belirtirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan Eren ve Ahmet ise yaptıkları açıklamada, Rizespor gibi güçlü bir deplasmanda aldıkları bir puanın takımları için önemli olduğunu belirttiler.

Kaynak: İHA