Bursaspor'da Sağlam, Maça Gelmeyen Taraftara Sitem Etti

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor gibi çok güçlü bir ekip karşısında oyunun tamamını domino ederek kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Başarılı teknik adam, tribünlere gelen taraftarlara teşekkür ederken, tribünleri boş bırakan taraftarlara da sitem etti.
Sağlam, ligin ilk haftasında Kayserispor’u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, ağır sakatlık geçirdikten sonra tekrar sakatlanan Cangele için üzüldüğünü dile getirdi.
Cangele’ye Allah’tan şifa dileyen genç teknik adam, ligin ilk karşılaşmasında galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Sağlam, şöyle konuştu:
“Uzun bir aradan sonra taraftarla tekrar beraber olmaktan, yaşanan Türk futbolundaki olumsuz gündemden sonra bugün galip gelmek gerçekten güzel. Kayserispor gibi güçlü bir ekip karşısında, ülkenin son beş yılına damgasını vurmuş, çok kaliteli bir teknik adam ve takım karşısında oyunun başından sonuna kadar oyunu domino edip istediklerimiz yamaktan ve istediğimiz sonucu almaktan dolayı son derce mutluyuz.”

STADA GELMEYEN TARAFTARLAR BU MAÇI İZLESİN
Stada gelmeyen taraftarlara sitem eden Sağlam, “Stada gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Stadın yarı yarıya boş görünmesine sebep olan stada gelmeyen taraftarlarımıza da bu maçı izlemelerini tavsiye ediyorum. İnşallah onların da bir dahaki maçlarda gelmelerini bekliyoruz.” dedi.

Takım olgusunu tekrar kazanacaklarını ve takımından çok memnun olduğunu vurgulayan Sağlam, şöyle devam etti:
“Mücadele eden, sonradan giren oyuncular da elinden geleni yaptı. Öne çıkanlar oldu. Onu hep beraber izledik. Şampiyon olduğumuz senede takım olgusunu öne çıkartarak oynadık. Bun tekrar kazanmaya çalışıyoruz. Bu anlayıştaki oyuncuları transfer etmeye çalıştık. Daha dinamik bir takım ortaya çıkarmaya çalıştık. Büyük bir mesafe kat ettik. Takım bütünlüğünü çıkarmak önemliydi. Bütün arkadaşlarımız elinden geleni yaptı.”

ADEM KOÇAK: BÖYLE OYNARSAK KAZANAMAYACAĞIMIZ MAÇ YOK
Bursaspor’da ilk kez forma giyen ve taraftarın sevgisin kazanan Adem Koçak ise çok önemli bir karşılaşmada 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Adem, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Ligin ilk maçları her zaman zor geçer. Bunun bilincindeydik. Çok iyi mücadele ettik. Böyle mücadele ettiğimiz sürece sıkıntı yaşamayız. Çok iyi bir takımız gerçekten de. Bunu da gösterdik bugün. Böyle mücadele edersek kazanamayacağımız maç yok.” diye konuştu.

N’DİAYE: BÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu N’Diaye de, “İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Taraftarda bizi çok iyi desteklerdi. Çok yardımcı oldu. Böyle başlamak da çok önemliydi. böyle devam etmemiz gerekiyor.” değerlendirmesini yaptı.
N’Diaye, taraftarın kendisine sevgi gösterisinde bulunmasının kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, çok iyi bir taraftar grubu bulunduğunu ifade etti. Başarılı oyuncu, haftada bir saat Türkçe dersi aldığını da sözlerine ekledi.