Bursaspor 3 puanı 3 golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Bursaspor, kendi evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Bursaspor, kendi sahasında ligin dişli ekiplerinden Kayserispor'u konuk etti.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bursaspor 3-0 kazanarak galibiyete uzanan taraf oldu.

Karşılaşmada Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 34. dakikada Ozan İpek, 38. dakikada Vederson ve 64. dakikada Batalla kaydetti. Karşılaşmanın 31. dakikasında ikili mücadele olmadan yerde kalan Arjantinli oyuncu Cangele bir anda acı içinde yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından oyundan çıkan Arjantinli yıldız'ın yerine genç futbolcu Sefa dahil oldu. Alınan ilk bilgilere göre Cangele'nin sağ dizinin döndüğü belirtildi.

Bu sonucun ardından ligin ilk haftasında ilk galibiyetini alan Bursaspor, önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanına konuk olacak. Kayserispor ise evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

SEYİRCİ İLGİ GÖSTERMEDİ
Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynadığı ilk maça fazla ilgi göstermedi.

Bursa Atatürk Stadı'nın kapıları taraftarlara başlama saatinden 2 saat önce açıldı. Taraftarlar, kapıların açılmasıyla birlikte tribünlerdeki yerlerini almaya başladı. Güzel ve güneşli havaya rağmen tribünlerde yer yer boşlukların olduğu gözden kaçmadı.

50 kadar Kayserispor taraftarı da maçı kendilerine ayrılan bölümde izledi.

Bursasporlu taraftarlar, her maçta olduğu gibi tüm futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tribünlere çağırarak alkışladı.

Taraftarlar en çok yeni transferler, Basser, Adem Koçak ve Tagoe'ye ilgi gösterdi.

Bu arada, Bursa Atatürk Stadı'nda ilk kez Bursaspor kadrosu, futbolcuların fotoğrafları stat skorbordunda gösterilerek yapıldı.
Taraftarlar, her futbolcuların ismi okunduğunda ''oley'' diye tempo tuttu.

ADEM İLK 11'DE, TAGOE YEDEKTE
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçında yeni transfer Adem Koçak'ı ilk 11'de sahaya sürerken Prince Tagoe'yi ise yedek soyundurdu.

Kaptan Ömer Erdoğan, Milan Stepanov, Federico Insua da yedek kulübesinde oyuna girmek için bekledi.

GÖKHAN VE ALİ HASRET GİDERDİ

Bu arada, Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'u çalıştırdığı dönemden öğrencileri Gökhan Ünal ve Ali Kaldırım, eski hocalarını unutmadı.
Gökhan ve Ali, maç öncesi Bursaspor yedek kulübesine giderek Ertuğrul Sağlam'a başarılar diledi.

Bir dönem Kayserispor forması giyen Turgay Bahadır da Kayserispor yedek kulübesine giderek menajer Süleyman Hurma ile hasret giderdi.