Şenol Güneş: Oyuna Sonradan Giren Oyuncular Rakibe Katkı Sağladı

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuna sonradan giren oyuncuların kendilerinden daha ziyade rakibe katkı sağladığını vurguladı.


"İyi başlayıp, iyi bitirmek istediğimiz bir maçtı. Öne geçtik, kazanma arzumuz ve disiplinimiz iyiydi." diyen Güneş, ikinci yarı giren oyuncuların kendilerine değil, rakibe katkı sağladığının altını çizdi. Öne geçtikten sonra daha çok tempolu oynayabileceklerini açıklayan Güneş, "Dersler çıkarmamız gerekiyor. İlk maçta puan kaybetmemiz tabii ki telafi edilecek. İlk 11’deki oyuncularım beni hayal kırıklığına uğrattı. Bazı oyuncuları dinlendirdik. Bazı oyuncuları da görmekti. Beklemediğimiz bir skor aldık. Hazırlık döneminde iyi olan oyuncuların performansı beni üzdü." diye konuştu.

Futbolda bazen her şey olabileceğini ve öne geçmelerine rağmen puan kaybettiklerini söyleyen Trabzonsporlu futbolcu Alanzinho da, bundan sonra yaptıkları hataları tekrarlamamalarının önemli olduğuna dikkat çekti. Alanzinho, "Saha içerisinde bazen istediklerinizi yapamıyorsunuz. Elimizden gelen gayreti yapmak için çok uğraştık. Herkes üzerine düşeni yaparsa daha iyi oluruz." diye konuştu.

Memnun ve mutlu ayrılmadıklarını vurgulayan Trabzonsporlu futbolcu Gustavo Colman da, özeleştiri yaparak, maçı neden kazanamadıklarını kendilerine sormaları gerektiğini ifade etti. Colman, Manisaspor karşılaşmasını unutup hafta içindeki Inter maçına konsantre olmak zorunda olduklarını kaydetti.