Eskişehirspor-beşiktaş Maçında Arbede

Eskişehirspor ve Beşiktaş arasında yapılacak maç öncesinde Siyah-beyaz taraftarların alındığı misafir tribünü girişinde olaylar çıktı.

Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maç öncesinde, misafir takım tribünlerinde arbede yaşandı. İddiaya göre, tribün bölümünde kimliği belirlenemeyen bir taraftarın görevli bir polis memurunun üzerine idrarını yapması yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından stat dışına çıkarılan Siyah-beyaz takımın taraftarı gözaltına alınmak istenince, tribün dışında bekleyen bir grup Beşiktaş taraftarı buna engel olmak istedi

Taraftarın gözaltına alınmasına mani olmak isteyen grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Emniyet güçleri gruba biber gazı ile müdahale etti. Ardından tribünden çıkarılan taraftar, ekip otosuna bindirilerek emniyete götürüldü. Bu arada, polisin tribüne alkollü şahısların almaması da gerginliğe sebep oldu. Polis, yaptığı denetimlerde alkollü olan taraftarları stat dışına çıkardı. Bu arada dışarı çıkmayan alkollü siyah beyaz taraftarlarla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kaynak: İHA