Miroslav Beranek: Türkiye Karşısında Kaybedecek Bir Şeyimiz Yok

Kazakistan Milli Takım Teknik Direktörü Miroslav Beranek, Türkiye ile oynayacakları maçta kaybedecekleri bir şeylerinin olmadığını ancak maçı kazanmaya çalışacaklarını söyledi.


Karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena`da basın toplantısı düzenleyen Çek teknik adam, Türkiye ile oynanacak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bizim burada kaybedecek bir şeyimiz yok. Çok iyi hazırlandık. Bu maça iyi bir hazırlık durumu yaptık. Hepimiz oldukça iyi durumdayız. Oyuncularıma güveniyorum. Hata yapmamak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kadrolarında yeterince iyi oyuncunun bulunmadığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Kaliteli bir kadroya sahip değiliz. 5-6 tane iyi oyuncumuz var. Bizim için önemli olan hata yapmamaktır. Hata yapmamak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Türkiye`nin gruptan çıkma şansının bulunduğunu ve bu yüzden maça iyi konsantre olacağını kaydeden Beranek buna rağmen ellerinden geleni yapıp maçı kazanmaya çalışacaklarını kaydetti.

Öte yandan Kazak bir gazetecinin Türkiye`de yaşanan şike iddiaları ile ilgili sorusuna ise Çek Teknik Adam, yorum yapmaktan kaçındı.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Alexander Kirov, Türkiye ile yarın akşam oynayacakları karşılaşmaya oldukça iyi hazırlandıklarını söyledi. Başka futbolcu Moukhtar Mouktarov da Türkiye`ye karşı forma giymeyi çok istediğini ve maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.